Φωτογραφικό Παιχνίδι στην Πάφο

Φωτογραφικό Παιχνίδι στην Πάφο

Το Τμήμα Πάφου της Φωτογραφικής Εταιρίας Κύπρου σε συνεργασία με το Δίκτυο Τεχνών κι Επιστημών Hocus Photus διοργανώνουν το 2ο Φωτογραφικό Παιχνίδι στην Πάφο με συντονιστή τον Αχιλλέα Νάσιο, από τις 25-27 Νοεμβρίου 2022.

Φωτογραφικό Παιχνίδι στην Αθήνα

Φωτογραφικό Παιχνίδι στην Αθήνα

Το Δίκτυο Τεχνών και Επιστημών Hocus Photus διοργανώνει ένα ακόμη Φωτογραφικό Παιχνίδι δια ζώσης, στην Αθήνα. Το Φωτογραφικό Παιχνίδι είναι μια δοκιμασμένη βιωματική μέθοδος που έχει σαν στόχο να φέρει τους συμμετέχοντες σε επαφή με την εσωτερικότητα της φωτογραφικής διαδικασίας.

Το ΖΕΝ και η Τέχνη της Φωτογραφίας

Το ΖΕΝ και η Τέχνη της Φωτογραφίας

Διαδραστικό on-line σεμινάριο με τον Αχιλλέα Νάσιο. Μια εσωτερική προσέγγιση της φωτογραφίας με στόχο τη διεύρυνση του βλέμματος και του νου, μέσω της εμβάθυνσης στη διαδικασία που ωθεί τον φωτογράφο στην επιλογή και την απόδοση των θεμάτων του.

Η Εικόνα και το Σώμα

Η Εικόνα και το Σώμα

Φωτογραφικές Περιπλανήσεις με τον Άκη Χρήστου. Συναντήσεις με την φωτογραφία σε εβδομαδιαία βάση, μέσα από συντονισμένες φωτογραφικές περιπλανήσεις σε επιλεγμένα σημεία για φωτογράφιση.

Βασικές Αρχές Εικονοποίησης Θέματος

Βασικές Αρχές Εικονοποίησης Θέματος

Διαδικτυακό σεμινάριο με τον Αχιλλέα Νάσιο. Πρακτική και θεωρητική σπουδή επάνω στη φωτογραφία με τελικό στόχο την αναζήτηση και την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου προσωπικού έργου, καθώς και την θεωρητική του υποστήριξη..

© 2021 - Hocus Photus. All rights reserved.  

Back to top